lauantai 22. toukokuuta 2010

Olemisen sietämätön keveys

Viikko on vielä aikaa nautiskella töissä lyhyttä neljän tunnin päivää… Sitten se totuus iskee ja alkaa kolmivuoro! Ensimmäisen viikon työvuorot ovat jo tiedossa ja sinne mahtuu niin yötä kun pitkää (13 tunnin) työpäivääkin. Silti olo on mitä parhain! Ainut haaste on tietysti siinä, että Valtterin peruskoulun päättäjäiset ovat minun yövuoron jälkeen.  happy0178 Ehkä en ihan skarpeimmillani ole, mutta kyllä siitä selvitään!

Lisää uutisiakin on tiedossa. Kävin torstaina keuhkolääkärillä ja niinhän sieltä sitten tupsahti ihan oikea astma-diagnoosi. Pef-mittauksissa avaavan lääkkeen vaikutus on niin huomattava, että lääkäri vain vilkaisi paperia, jossa puhalluslukemat olivat ja sanoi, että kyllähän se astma on. Vielä on parin viikon päästä edessä histamiini altistus ja typpi-mittaus ja niiden tulosten perusteella päätetään, aloitetaanko jatkuva lääkitys jo nyt, vai sitten vasta myöhemmin. Voimakkaasta sukurasituksesta johtuen lääkitys aloitetaan kuulemma todella herkästi. Lääkäri oli myös ihan tyytyväinen siitä, että olin jo tehnyt tätä omaa saneerausta täällä kotona, mutta “antoi luvan” pitää Tarmo, kun kerran pärjään. happy0162

Nyt on kyllä ollut aika hankalat oltavat, kun tämä kesä tulla tupsahti parissa päivässä. Siitepölyä on ilmassa niin, että vaikka minulla ei periaatteessa niitä allergioita olekaan, niin silmät on kun hiekkaa täynnä ja aivastuttaa välillä ihan hirveästi. Tosin lääkäri sanoi sitäkin, että on olemassa ihmisiä, joilla ei allergiat näy jostain syystä missään testeissä, vaikka selkeät oireet onkin. Joten kai minäkin olen jotenkin allerginen näille pölyille. Mutta yhtään en nyt kyllä valita. On ollut ihanaa nauttia näistä lämpimistä keleistä sen kuolettavan kylän talven jälkeen. Eilen kun poljin töistä kotiin oli pakko pysähtyä nappaamaan pari kuvaa, millaisia maisemia minun työmatkallani on täällä kaupungin sykkeessä!

Työmatka, Jorvista n. 100 metriä

Pyörätietä, mitä ajelen

Voin vaan sanoa, että vaikka työmatkani kestääkin pyörällä vaan sen vajaan 10 minuuttia, niin ihan mukavasti tulee ladattua akut ja unohdettua työpäivän hulinat näissä kotimatkan mutkissa!

Jotain ihan uuttakin taas repäisin… Olen jo pitkään miettinyt, että joku tasapaino pitää olla tatuoinneissa… selityshän se on sekin, että haluaa toisen tatuoinninwinking0016   Mutta olen miettinyt, että koska oikeassa olkavarressa on tatuointi, niin ilman muuta sitten pitää olla kuva myös vasemmassa jalassa, että siis ei ole “vinossa” mihinkään suuntaan. Joten siis otin keskiviikkona tatuoinnin.

Uusi tatuointi

Kuva on siis vasemmassa nilkassa, kuten kuvasta näkyy. Kipeää teki, mutta varsin soma siitä tuli, vaikka itse sanonkin!

 

Muuten meillä siis kuumeisesti odotellaan kesän alkua. Lapset odottaa tietenkin lomaa ja minä odotan rahakkaita työvuoroja (kesä mennään ilta-, yö- ja viikonloppupainotteisesti, joten lisät kilisee!) niin ja onhan minullakin se ihan oikea palkallinen kesäloma! Loman ajankohta tulee kuitenkin muuttumaan, mutta ei se haittaa!

Tuossa Valtterin ja Nooran koulussa on tapana, että peruskoulunsa lopettaville järjestetään juhlalounas. Kaupunki tarjoaa oppilaille koulussa vähän “hienompaa” ruokaa kun mitä perus kouluruoka on. Lounas oli tarjolla viime keskiviikkona ja sinne on tapana myös oppilaiden pukeutua juhlallisuuksien mukaan. Tässä otos meidän nuoresta parista:

Valtteri ja NinnuValtteri ja Ninnu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti