torstai 19. elokuuta 2010

Elokuista elvistelyä

Niinhän se loma alkoi lopulta minullakin. Itse asiassa se kyllä alkoi jo 2.8, mutta olevinaan on ollut tässä sen verran touhua ja puuhaa, että ei ole ehtinyt kirjoitella. happy0191 Lomahan alkoi yövuoroista, joten muutamat ensimmäiset päivät olin pihalla kun pihakeinu, kun öitä tuli kuitenkin tehtyä kuusi. Vuorokausirytmi oli ihan sekaisin, mutta siitä se sitten pikkuhiljaa asettui lomarytmiin. happy

Parin päivän vetelehtimisen jälkeen käytiin Sonjan, Matin ja Niken kanssa Huimalassa. Varsin huvittavaa on se, että siellä me aikuiset paineltiin niska limassa ja polvet naarmuilla pitkin kaiken maailman kiemuroita, välillä melkein lasta mukana raahaten… Mutta hauskaa oli! Nikelläkin, muutamasta erimielisyydestä huolimatta, kun lopulta se mutkien takaa se oikea liukumäkikin löytyi! Ja pallomeressäkin oli hauskaa!

 Nikke ja monta palloa

Heti ensimmäisen lomaviikon lopuksi lähdettiin naapurin Tiinan, Valtterin, Ninnun, Jassen ja Ronjan kanssa vierailemaan läntisessä naapurissa. Risteily meni todella hyvin ja mukavaa oli. Kamera jäi kuitenkin tietenkin kotiin, joten mitään sen kummempaa todistusaineistoa reissusta ei ole. Tietysti kännykällä olisi voinut jotain kuvata, mutta eipä se tietenkään tullut mieleen silloin confused0006 Täytyy vain muistella niitä mielikuvia, mitä ajatuksiin on tallentunut reissulta! Ilmatkin suosivat meitä reissaajia, ja olimme autuaan tietämättömiä siitä hirveästä ukkosmyräkästä, mikä täällä meidän lähtömme jälkeen oli myllertänyt. Onneksi kotona kaikki oli kunnossa!

Ruotsista palattua ehdin tässä kotona muutaman päivän elpymään ja vähän näitä kotihommiakin puuhailemaan, kunnes sitten taas starttasimme matkalle. Tällä kertaa päivän reissulle Tallinnaan Nooran ja Artun kanssa. Matka meni hyvin ja mukavaa oli, vaikka Artulle nousikin kuume lähtöä edeltävänä iltana. Silti hyvin lääkittynä Arttukin nautti matkasta ja pienien päiväunien voimin jaksoi hienosti. Noora oli matkalla hovivalokuvaaja, ja kyllä neiti loistavia kuvia ottaakin. Nämä otokset on yhteistyötä; minä osoittelin, että mitä kuvaan haluan ja Noora hoiteli toteutuspuolen!

Vanhaa kaupunkia Eri tyylejä rintarinnan

   Ravintola           Kahvila

Ihan ensimmäisenä pysähdyimme puistoon, jossa Noora ja Arttu olisi saanut aikaa kulumaan enemmänkin!

   Arttu tasapainoilee          Noora rentoutuu :)

   Pyörivä kuppi          Rentoa...

Laivallakin kuvia otettiin. Nämä kuvat taisivat tulla otetuiksi jo menomatkalla, mutta väliäkös tuolla. Tälläkin reissulla sää oli meidän puolella! Lämmintä oli, mutta ei enää sitä läkähdyttävän kuumaa, mitä tämä kesä on tarjoillut enemmän kuin ehkä olisi ollut tarpeen!

Helsinki         Äidin Fivefingersit valloittamassa maailmaa :)

Laivassa lapsia nauratti hytin WC. Minä kun otin meille hytin ihan sen vuoksi, että on joku paikka missä lepäillä. Artun vuoksi olikin tosi hyvä, että hytti oli, vaikka kyllä Noorakin oli aamupalan jälkeen sen verran voipunut, että pienet unet maistui molemmille! Vessassa tosiaan oli suihkun ja pöntön sijainti toisiinsa nähden hiukan hilpeyttä herättävää!

Suihku-WC

Ja tässä reissaajat:

   Arttu                 Noora

Äiti

Minulla olisi tässä vielä viikko lomaa jäljellä. Työmaa kutsuu 27.8 ja siitä eteenpäin reilu kaksi viikkoa työpisteenä Lastenklinikka Helsingissä. Onhan tässä vielä onneksi vapaita jäljellä ja jotain mukavaa ohjelmaakin tiedossa. Lauantaina olisi tarkoitus lähteä vierailemaan Sea Worldissä. Mukava päivä siis tiedossa.

1 kommentti: