keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Kumipallo

Meidän taloon on muuttanut kumipallo… tai ehkä se on kengurun ja kumipallon risteytys. Tai ehkäpä se on vain kenguru valepuvussa, joka siis vain esittää kumipalloa.

Kumipallo on musta ja tosi pehmoinen. Tosin tämä versio kumipallosta osaa myös olla toisinaan äänekäs. Se on vartiointi-ominaisuudella varustettu. Kukaan eikä mikään pääse huomaamatta meidän kotiin. Varsinkin kun kumipallon apurina on meidän hypervartija Brandon.

Kumipallo osaa myös olla paikoillaan. Varsinkin iltaisin kun on ulkoiltu ja syöty, kumipallo rakastaa käpertyä kainaloon ja vain olla ja nautiskella illan sinisistä hetkistä… paitsi tietysti jos joku sattuu soittamaan ovikelloa! Silloin tietenkin kumipallo pomppii ovelle ja tiedottaa koko kulmakunnalle, että meidän ovikello soi, jos se vaikka jotenkin muuten olisi jäänyt huomaamatta! Niin ja hypervartija Brandon ilmoittaa mahdollisista tunkeilijoista vähintään yhtä pontevasti! Hypervartija Brandon puhisee ja mölyää myös olemattomille äänille, sellaisella latauksella mihin vain mörkökautta elävä Master of the Universe pystyy.

Kumipallo rakastaa lämpöä. Nämä syksyn kylmät ja märät ulkoilukelit ei vaan innosta. Kumipallo makailisi mieluummin sohvalla, omalla tyynyllään tai ihan kaikista mieluiten peiton alla sängyssä. Kuitenkin kun nyt kumipallon on vaan tultava mukaan lenkille Brandonin ja minun kanssa, yrittää kumipallo mitä erilaisimmin keinoin viestittää eriävää mielipidettään lenkin pituudesta tai suunnasta, varsinkin jos reitti suuntautuu kodista poispäin. Kumipallo osaa tarvittaessa olla myös liikkumaton ja vikistäkin surkeasti. Kumipallo myös yrittää viestittää olevansa täysin liikuntakyvytön esittämällä epäkuntoista.

Brandonin mielestä kumipallo on kiva. Paitsi silloin, kun pallo ei kestä Brandonin hyperaktiivista otetta elämään. Brandon uskoo kyllä kun kumipallo murahtaa… uskoo ainakin pari sekuntia, kunnes taas on mentävä härnäämään, kuten tekisi kuka tahansa hevosen kokoisella Superegolla varustettu kääpiöpinseripoika. Ja varsinkin jos sen egon lisäksi kokee olevansa Maailman Napa. Kumipallolla on uskomattoman pitkä pinna… vaikka toisinaan se pinna on käsittämättömän lyhyt. Mutta se olkoon kumipallolle sallittua, ei ole kaikista helpointa elää HypervartijaSuperego ADHD Brandonin kanssa 24/7. Kumipallo suoriutuu loistavasti pinserilapsenvahdin tehtävästään.

Kumipallon nimi on Ares.

Ares

Ares on tammikuussa 4 vuotta täyttävä leikattu kääpiöpinseri poika, joka siis muutti meille 19.11.2011.

Niin ja on se Brandonkin joskus pysähdyksissä.

Uni tuli kesken vauhdin

1 kommentti:

  1. Kiva! Tämä kirjoitus kuvastaa kyllä varsin hyvin sitä vauhdikasta menoa minkä näin silloin joskus kuukausi sitten teillä pyörähdettyäni. Taisi jäädä Ares teille pysyvästi? Kiva koirahan tuo on.

    T:JK

    VastaaPoista